Taco med spicy laks og ananassalsa

Endnu en taco opskrift – laks og ananas klæder hinanden rigtig godt!

Det er hurtig og nem mad!

God fornøjelse😋❣

Taco med spicy laks og ananassalsa

Ingredienser

  • (4 personer)
  • 3 spsk. mel
  • 1 spsk. cayennepeber
  • 1 spsk. brun farin
  • salt og peber
  • 800 g fersk laks uden skind
  • 3 spsk. kokosolie (til stegning)
  • Ananassalsa:
  • 1 ananas
  • 200 g kinaradise
  • 1 rødløg
  • 1 bundt koriander
  • 3 spsk. olivenolie
  • saften af 2 lime
  • salt
  • friskkværnet peber
  • Derudover:
  • 1 spidskål
  • 8 tortillas
  • 1 bundt koriander
  • saften af 1 lime

Sådan gør du

  1. Kom mel i en dyb tallerken. Bland mel med cayennepeber, brun farin, salt og peber. Vend laksestykket i melblandingen.
  2. Opvarm kokosolie på en pande. Steg laksen i 5 min. på hver side.
  3. Skær toppen og skrællen af ananassen.
  4. Skær ananas i skiver på den lodrette led. Skær ind til stokken, og vend ananas, og skær ind fra den anden side. Kasser stokken.
  5. Skær herefter ananas i små tern.
  6. Skræl kinaradise, og skær ligeledes i små tern. Pil rødløg, og skær i fine tern. Bland ananas, kinaradise og rødløg sammen i en skål.
  7. Hak korianderblade, og vend i salsaen sammen med olivenolie, limesaft, salt og peber.
  8. Snit spidskål helt fint. Varme tortillas på en tør pande i 2-3 min. på hver side.
  9. Anret lune tortillas med spidskål, ananassalsa og stykker af den stegte laks. Drys med korianderblade, og pres limesaft over.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.