Palova

På en blå mandag trænger man til kage❤ jeg gør i hvertfald😋☺ – Jeg er vild med palova! Australiens national kage – sprød og sej marengs blandet med bær og flødeskum er en herlig kombo❣Her er den i en pink og total girly version……

 

Pavlova

Ingredienser

  • (1 stk.)
  • 6 æggehvider
  • 300 g flormelis
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 spsk. maizena
  • 3 spsk. hindbærstøv (Mill&Mortar)
  • 2,5 dl fløde
  • 250 g jordbær
  • 250 g hindbær
  • 250 g blåbær
  • Pynt: mynteblade og rosenblade

Sådan gør du

  1. Pisk æggehvider stive. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, mens der piskes. Pisk vaniljesukker, maizena og hindbærstøv i dejen. Tænd ovnen på 120gr. Kom bagepapir på en bageplade. Kom marengsdejen ud på pladen og form den til en rund kage med en fordybning i midten. Kom pavlovaen i ovnen, og bag den i 1 time. Afkøles på en bagerist. Kom marengsbunden over på et fad. Pisk fløden til skum, og fordel skummet på marengsbunden. Skyl og rens jordbær, og skær dem i kvarte. Skyl blå- og hindbær. Tør bærrene i et viskestykke. Fordel alle bærrene på kagen. Pynt med mynteblade og rosenblade.
  2. Tip: Brug rosenblade fra egne roser, der ikke er sprøjtet. Det er kun til pynt, og er ikke et must!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.