Her er inspiration til et hurtigt måltid:
ER vild med taco’s og kylling i øjeblikket….. Det er nem mad med masser af farver der lyser op. Steg dit yndlings kød eller fisk og miks med et væld af grøntsager.
Taco med tequilakylling
Ingredienser
- (4 personer)
- 1 dl tequila
- 1 dl friskpresset appelsinsaft
- saften af 3 lime
- 1½ tsk. cayennepeber
- salt og peber
- 4 spsk. olivenolie
- 800 g kyllingebryst med skind
- Avocado – radisesalat:
- 3 avocado
- 1 bundt radiser
- 1 agurk
- 4 spsk. olivenolie
- saften af 1 lime
- 1 lille bundt purløg
- salt og peber
- 8 stk. bløde tortillas
- 2 dl fromage frais el. cremefraiche 18 %
Sådan gør du
- Kom tequila og friskpresset appelsin- og limesaft i en beholder eller skål.
- Krydr med cayennepeber, salt og friskkværnet peber. Rør sammen med olivenolie. Kom kyllingebrysterne i marinaden, og lad det marinere i mindst en time, og gerne i længere tid, på køl.
- Steg kyllingebryster på en hed grill eller pande i 10-15 min. på hver side ved moderat varme. Vend kyllingen hver 5. minut, så de ikke bliver brændte.
- Halver og skær avocado i tern.
- Skyl og rens radiserne fri for jord. Skær radiserne i skiver. Skyl og skær agurk i små tern.
- Bland grøntsagerne sammen med olivenolie, limesaft og klippet purløg. Krydr med salt og peber.
- Varm tortillas på en tør pande i 2-3 min. på hver side.
- Skær kylling i skiver. Anret lune tortillas med kylling og avocado-radisesalat. Top med cremefraiche.
Copyright: Marie Melchior 2017 - mariemelchior.dk
One comment
Pingback: Populære opskrifter: 25 (nemme) opskrifter med kylling [i 2020]