Kogebøger

bog1

Mad og kærlighed

Mad og kærlighed er to af de allermest nødvendige brændstoffer, for at vi kan leve og fungere. At lave mad er ofte forbundet med glæde, varme og fællesskab. MAD MED KÆRLIGHED er en inspirerende kogebog med nemme opskrifter, som giver os lyst til at gå i køkkenet og lave dejlig mad til dem, vi holder af.

Marie Melchior er madskribent ved flere danske magasiner, bl.a. Mad!, Mad & Bolig og Isabellas samt flere udenlandske, bl.a. Country Homes & Interiors og We love living.

 

 

 

 

 

 

 

bog2

Når livet er en fest

Når livet er en fest – Mad til gæster af Marie Melchior er en flot bog, der hjælper dig med at få styr på og ikke mindst få holdt flere, gode fester. Områderne Marie Melchior sætter fokus på er brunch, søndagsfrokost, eftermiddagskagebord, aftenfest, cocktailparty, grillfest, picnic, høstfest, tapasfest og decemberkomsammen. Du får opskrifter og forslag til menuer, der let kan skaleres til få eller mange gæster, og som stadig er til at gå til uden for meget besvær, og til at forberede i god tid. Inklusive masser af ideer til hvordan du bedst planlægger, køber ind, dækker bord og pynter op.