Spaghetti med krabbe og muslinger

 Nem sommermad, lidt godt fra havet blandet med spaghetti…..
 
Spaghetti med krabbe og muslinger

Ingredienser

  • ½ dl olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 nip chiliflager
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl hvidvin
  • 400 gr spaghetti
  • 500 gr rensede muslinger
  • 200 gr krabbekød

Sådan gør du

  1. 1 citron
  2. 1 bundt bredbladet persille
  3. Hak løg og hvidløg. Svits løg i olien til de er klare tilsæt chili, tomater og hvidvin. Kog sammen sovsen sammen i 10-12 minutter.
  4. Kog spaghettien al dente i en anden gryde.
  5. Skyl og rens muslinger. Kassér de muslinger som ikke lukker sig når man banker dem let ned i køkkenbordet.
  6. Damp muslingerne i tomatsovsen under låg i 4-6 minutter.
  7. Tilsæt den færdige spaghetti direkte i gryden sammen med krabbekød. Pres citronsaft udover. Krydr med salt og peber. Hak persillen og vend persillen rundt i retten. Server straks.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.