Regnbuesalat

 

Efteråret er over os med et væld af smukke farver i mange gyldne og smukke nuancer. Så tilbered en smuk salat med efterårets farver der rammer flere af farverne fra regnbuen……

Livet er fuldt af farver – Er lige kommet hjem fra et fantastisk yogaretreat en halv time fra Malaga

http://fuegoblanco.com 

Vi boede på Fuegoblanco der ligger smukt omgivet af oliven-, citron-og appelsintræer.  Du vil bliver modtaget af søde Tina Skalander som er indehaver af stedet.  Så har du brug for at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag – kan jeg anbefale dette sted.

Jeg svæver et sted mellem himmel og jord af velvære og det er takket være https://yogazensation.dk Der havde arrangeret vores yogaretreat hos Fuegoblanco.

Nameste!

 

Regnbuesalat

Ingredienser

  • (4 personer-4 glas)
  • Ristede mandler:
  • 100 g mandler
  • 2 spsk fint salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk røget paprika
  • Edamame puré:
  • 300 g optøede edamame bønner
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 dl olivenolie
  • 1 dl vand
  • 1 bundt koriander
  • 1 bundt mynte
  • Salat:
  • 200 g rød spidskål
  • 200 g grøn spidskål
  • 1 dåse kidney bønner (240g drænet vægt)
  • 3 stk. peberfrugter i forskellig farve
  • 3 gulerødder (200 g)
  • 2 små rødbeder (200 g)
  • 1 citron
  • Salt og peber
  • Pynt;
  • Stedmoderblomster
  • Morgenfruer

Sådan gør du

  1. Kom mandler i en skål med salt og dæk med vand. Lad dem trække i 10 minutter. Tænd ovnen på 200 g. Beklæd en bageplade med bagepapir. Hæld vandet fra mandlerne og fordel dem på pladen. Rist mandlerne sprøde i ovnen 10 minutter. Afkøl mandlerne og vend dem i olivenolie. Drys med røget paprika.
  2. Kom edamamebønner i en foodprocessor med citronsaft, olie og vand. Blend til en lind puré. Skyl krydderurter og nip bladene fra stilkene. Kom urterne i foodprocessoren og blend.
  3. Kom edamamepuré i bunden af hvert glas. Snit de to slags kål helt fint. Dræn kidneybønner og skyl efter med koldt vand. Skyl og skær peberfrugter i små tern. Skræl gulerødder og rødbeder. Riv dem på et råkostjern. Læg de snittede sager i lag i glassene. Dryp med citronssaft og krydr med salt og peber. Drys til sidst med paprikamandler og pynt med stedmoderblomster, morgenfruer eller en anden spiselig blomst.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.