Pasta med efterår!

Nu er det efterår med susende blæst. De gyldne og smukke farver begynder at melde sig på træerne og vi trækker i vindtæt og strik. Stearinlysene findes frem og der tændes op indenfor i brændeovn og pejs….🌪🍂🍁

Det er jo også hyggeligt – Hurra for vores skiftende årstider❣️

Her er en nem opskrift på en efterårs pasta ret – der oser af smukke gyldne farver som bladene🍁🍂🌾 der suser af træerne lige nu.

Bon appetit!

 

Pasta med efterår!

Ingredienser

  • Antal personer: 4
  • 1 butternut
  • 1 spsk olie
  • Kylling;
  • 4 kyllingebryster med skind og vingeben
  • 50 g mel
  • salt og peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 50 g smør
  • 125 g østershatte
  • 250 g markchampignon
  • 1 bundt salvie
  • 300 g pastasløjfer

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200. Skyl butternut og flæk den i to. Fjern kernerne og kom dem i et ovnfast fad. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Bag butternut mør i 30 minutter.
  2. I mellemtiden kom mel i en dyb tallerken og bland med salt og peber. Vend kyllingen i melet. Opvarm olie og halvdelen af smørret på panden. Steg kyllingen i 10 minutter på hver side. Vend under vejs til de får lige meget farve på alle sider.
  3. Skær stokken af champignon og skyl dem fri for jord. Dup dem tørre i et viskestykke og skær dem i skiver. Skær østershatte i mindre stykker.
  4. Steg svampene på panden.
  5. Skær den ovnbagte butternut i mindre stykker. Steg den med på panden.
  6. Kog pastasløjferne i spilkogende vand i 10 -12 minutter. Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden.
  7. Tag kyllingen af panden og hæld resten fra panden i gryden og vend rundt med den kogte pasta.
  8. Smelt resten af smørret på panden. Steg salvie blade til de bliver sprøde.
  9. Server kyllingen ovenpå pastaen og pynt med smør stegt salvie.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.