Pasta med rejer

 

Tiden flyver afsted og nu er det efterår……Jeg er i pasta humør – så her kommer en nem opskrift med rejer og chorizo! Det er en ret der er totalt comfort food med der spreder varme og hygge omkring bordet!

Velbekomme😋🤗

 

Linguine med chorizo, rejer, hvidløg og avocadopesto

Ingredienser

  • Antal personer: 4
  • Avocadopesto:
  • 40 g pinjekerner
  • 1 bundt basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 avocado
  • 2 spsk olivenolie
  • 100 g feta
  • Pasta:
  • 300 g linguine
  • 100 g chorizo
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 500 g pillede Nordsø rejer
  • Pynt;
  • Basilikum
  • Rødbedeblade

Sådan gør du

  1. Rist pinjekerner på en tør pande til de bliver lysebrune. Kom ristede pinjekerner i en minihakker sammen med basilikumblade, hvidløg og citronsaft.
  2. Halver avocado og tag kødet ud og kom i minihakkeren. Blend med olivenolie og feta til blød pesto.
  3. Kog linguine i 10-12 minutter i spilkogende saltet vand.
  4. I mellemtiden skær chorizopølse i skiver.
  5. Pil og hak hvidløg.
  6. Opvarm olivenolie på en pande. Svits hvidløg i et minut og kom chorizo på panden. Steg ved moderat varme i 3 minutter. Tilsæt rejerne på panden og steg i 1 minut.
  7. Kom linguine direkte fra gryden over på panden og vend det hele rundt. Server avocadopesto til retten.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.