Omelet med gedeost og semidried tomat

Isabellas_egg_015_Hi Res

 

Så er det æggetid…..Forår og påske er lige om hjørnet! Håber især at mildere vejr og temperaturer er på vej – brrrr!

Server omelet morgen, middag og aften. Det er nemt og smager skønt. Her er det kun fantasien der sætter grænsen.

God Påske!

 

Omelet med gedeost og semidried tomat

Ingredienser

  • Portions anrettet omelet med basilikum, gedeost, bresaola og semidried tomat
  • Opskrift til 6 tynde omeletter:
  • 6 æg
  • 6 spsk fløde
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
  • 3 spsk semidried tomat
  • 100 gr gedeost
  • 6 skiver bresaola
  • 6 spsk hakket basilikum

Sådan gør du

  1. Pisk et æg sammen med 1 spsk fløde. Krydr med salt og peber. Hak semidried tomat og bresaola. Skær gedeosten i skiver.
  2. Opvarm 1 spsk olie på en pande og tilsæt æggemassen. Bag omeletten ved svag varme. Løsn den i kanten og vip panden, så det flydende æg kommer ned på panden. Når æggemassen er stivnet som en pandekage så tilsæt 1 tsk hakket semidried tomat , 1 skive hakket bresaola og en skive gedeost . Bliv ved med at løsne kanten, hver gang den har sat sig, og vip panden.
  3. Lad halvdelen af omeletten glide forsigtigt over på en tallerken, fold den anden halvdel over ved hjælp at en paletkniv.
  4. Pynt med hakket basilikum.
  5. Gentag proceduren til den næste omelet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.