Mine bønner er hørt og bogen Vild med BØNNER er i handlen nu……Jeg er så glad for at det er lykkedes. Glem ikke at chokolade også er fra en bønne, det er en at mine yndlings bønner 😉😋
I min bog om bønner får du inspiration til hvordan man kan tilberede de lækreste og smukke retter med bønner og bælgfrugter.
I dag er der bogereception hos Hotel Chocolat kl. 16-18 Østergade 13, København K.
Kig forbi og smag på en af verdens bedste bønner: KAKAOBØNNEN 😍🍫🍾🎉
Her er en opskrift fra bogen…..
Brownie med kakaonips
Ingredienser
- Brownie
- 200 g mørk chokolade
- 250 g smør
- 6 æg
- 500 g farin
- 180 g hvedemel
- 3 spsk. kakaonips
- 100 g valnødder
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 gr. Hak chokoladen groft. Smelt smør i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt hakket chokolade til det smeltede smør. Rør til chokoladen smelter. Pisk æg og farin til det bliver lyst og cremet.
- Afkøl chokoladeblandingen og pisk den i “æggesnapsen”.
- Vend melet i dejen.
- Beklæd en bradepande (ca. 25x30 cm) med bagepapir. Fordel dejen i et jævnt lag i bradepanden. Drys kakaonips over kagen og læg hele valnødder rundt på kagen.
- Bag kagen på midterste ovnribbe i 15-20 min. Kagen må gerne være lidt våd i midten. Afkøl kagen på en bagerist før den skæres ud.
Copyright: Marie Melchior 2017 - mariemelchior.dk