En hurtig snack, happer eller tapas – kært barn mange navne! Man går aldrig galt når man blander en god kvalitet bacon med de bedste dadler (medjool), gedeost og rosmarin er prikken over i’et – Den dur hele året på grill eller på panden.
God weekend!
Bacon, gedost og dadel
Ingredienser
- Antal personer: 6
- 12-14 dadler
- 100 gr gedeost
- 3 kviste rosmarin
- 12-14 skiver bacon
Sådan gør du
- Fjern kernen fra dadlerne og åben dem med en lille kniv. Læg et stykke gedeost ind i dadlen. Læg en kvist rosmarin og rul dadlen i et stykke bacon. Sæt en tandstik eller lille kødnål for at ”låse” bacon fast om dadlen. Grill dadlerne på en hed grill til baconen er sprød. Serveres som snack til øl eller vin.
Copyright: Marie Melchior 2017 - mariemelchior.dk
One comment
Pingback: Bloggernes bedste tapas med gedeost - gedeosten.dk