Stenbider rogn med gedeost

Det er det absolutte tegn på forår, når man kan servere stenbiderrogn. Det er comfort food at dyppe en grøn asparges i denne gudeskønne dyppelse……..

God weekend!




Stenbider rogn med gedeost

110 gr gedeost (Soignon)
3 spsk cremefraiche 18%
Peber
200 gr renset og saltet stenbider rogn
1 bundt grønne asparges
1 rødløg
6 skiver rugbrød

Rør gedeosten lind med cremefraiche 18%. Krydr med friskkværnet peber. Vend stenbider rognen i . Damp aspargeserne i kogende vand i 2 minutter. Hæld det kogende vand fra og giv dem et chok med iskoldt vand. Skyl aspargeserne til de er helt kolde. Skær løget i små tern. Rist rugbrødet og skær brødet i små trekanter. Anret stenbider rogn, aspargeserne, rødløg og rugbrødstrekanter på et stort fad. Dyp aspargeserne i rognen, rugbrød og drys med rødløg.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.