Grillet crostinis

Det er tid til at grille og spise ude i det fri. Nyde at det er sommer med bare tæer og shorts, lyse aftner med smukke lysende nattehimler. Se vennerne og glædes over at vi nu kan være sammen og skåle i kold rosé. Så tænd op i grillen, nyd nuet, hianden og at det er sommer i dejlige Danmark!

 

Grillet crostinis

Ingredienser

  • 12 skiver baguette
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • Ricotta:
  • 2,5 dl ricotta
  • 3 spsk olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • 250 g cherry tomater
  • 3 spsk hakket frisk basilikum
  • 2 spsk citronolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Læg brødskiverne på en plade. Halver hvidløgsfed. Gnid hver brødskive med hvidløg og dryp med olivenolie. Grill brødet til det får grill mærker på hver side. Rør ricotta med olivenolie, salt og peber. Smør brødet med et tyk lag ricotta. Skyl og halver tomaterne og kom dem i en skål. Vend dem rundt med hakket basilikum, citronolie, salt og peber. Fordel tomaterne på brødene.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.