crostini med gedeost og citrontimian

Man bliver aldrig træt at crostinis variationerne er uendelige……

De går som en snack eller forret. Det er også lækkert at servere dem på toppen af salaten.

Har man en lidt træt og kedelig flutes eller andet hvedbrød et det super til formålet.
10-12 stk.
100 gr gedeost (Soignon)
Nogle kviste citrontimian
Flydende honning
Olivenolie
Hvedebrød
Tænd ovnen på 200 gr. Beklæd en bageplade med bagepapir. Skær hvedebrød i skiver og læg dem på bagepladen. Dryp olivenolie over brødskiverne. Skær gedeost i skiver og fordel osten på brødet. Dryp lidt honning henover og dryp igen med olivenolie. Krydr med citrontimian. Rist crostinis i ovnen i 8-10 minutter til osten er blød og brødet er sprødt.
Afkøles på en bagerist……
Server straks til et svalt glas rosé…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.