Mrs. H.S Ball’s chutney

Forleden dag fik jeg denne drømme chutney forærende af en veninde fra Sydafrika. Denne chutney findes i et hvert køleskab i Sydafrika ligesom vi har ketchup i vores. Jeg kan varmt anbefale at servere den til grillet kød……. det er prøvet! Iøvrigt kan den spises til hvad som helst. Kan allerede forestille mig hvor lækkert den vil smage i en burger eller på en sandwich. Så i anledning af at der er åbningskamp i VM…….Så er det værd at trodse evt. regn og grille! Spis foran fjernsynet og server denne super chutney til.
Jeg har fundet den i min lokale Super Best. Mener at Lidl har et kampagnetilbud ligenu og jeg har checket at Haugen Gruppen forhandler dette masterpiece!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.