Bruschetta med grillet aubergine og courgette

Isabellas_Italiensk_015_low resIsabellas_Italiensk_007_low res

En hurtig og nem lille snack at tilberede – og i løbet af nul komma fem er det næsten som at være i Italien – Server bruchetta i stedet for en forret. Indtag dem i køkkenet ledsaget af et glas kølig hvidvin……

 

Bruchettea med grillet aubergine og courgette

Ingredienser

  • 6 personer:
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2-3 spsk salt
  • 6 skiver landbrød
  • 4 spsk olivenolie
  • 100 gr hel parmesan
  • Havsalt
  • Peber

Sådan gør du

  1. Skær courgetten og auberginen i skiver. Opvarm en grillpande eller grill, til den er gloende varm. Grill courgette skiver og aubergine skiver i 3-4 minutter på hver side. Til de får tydelige grill-mærker. Har man ikke en grillpande så brug en almindelig sliplet pande.
  2. Rist brødet. Vend skiver af grillet aubergine og courgette sammen med olivenolie. Fordel aubergine/courgette skiver på det ristede brød. Høvl parmesan udover så meget man har lyst til! Krydr med havsalt og friskkværnet peber.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.