fbpx

Tomatsalat med sprød serrano og manchego


Brødcroutoner
6 skiver hvedebrød
6 spsk olivenolie
1 spsk havsalt
Skær hvedebrød i fine tern. Vend brødtern i 6 spsk olivenolie og havsalt. Læg croutonerne på bagepapir på en bageplade og rist dem i ovnen på 200 gr til de er gyldne. Afkøl croutonerne på en bagerist.
6 store tomater
6 store skiver serranoskinke
100 gr manchego
3 spsk kapers
1 bundt basilikum
6 spsk olivenolie
Salt og peber
Tænd oven på 200 gr. Vask tomaterne og skær dem i store tern. Læg serranoskinke på bagepapir på en bageplade og rist skinken sprød i ovnen i 8-10 minutter. Afkøl skinken på en rist. Skær manchego-osten i tern. Bland tomat, serrano, manchego, kapers i en salatskål. Hak basilikum og drys det udover. Dryp med olivenolie. Tilsæt salt og peber. Drys croutonnerne udover.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.