fbpx

Provence-kylling med frisk spinat


1,5 kg stor kylling
1 citron
1 fed hvidløg
3 kviste bredbladet persille
1 spsk provencekrydderi
1 spsk havsalt
Peber
4 spsk rapskimolie
Tænd ovnen for 200 gr. Læg kyllingen i en lille bradepande. Vask citronen og skær den i skiver. Læg skiverne ind i kyllingen. Pil hvidløgsfeddet og mas dem med bagsiden af en kokkekniv. Gnid kyllingen med hvidløget og læg det derefter ind i kyllingen sammen med persille. Gnid kyllingen ind i provence krydderi, havsalt og peber. Dryp olien udover kyllingen. Steg kyllingen i en time til den er mør og sprød. Parter kyllingen og server den med spinat og naturligvis sprød baguette!
500 gr spinat
2 spsk rapskimolie
1 fed hvidløg
Vask spinaten. Opvarm olien i en dyb pande. Sautér hvidløget og tilsæt spinaten. Lad spinaten lige falde sammen og fjern panden fra varmen. Så er den klar til servering.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.