Grill marinade til Dorader

 

Så er det ferie ferie ferie og mange rykker ud i sommerlandet! Vi får skuldrene ned og slapper af! Spisetiderne blivere senere og vi hænger ikke i en klokkestreng – Åhe det er herligt! Her er en af mine yndlings fisk til grillen. Du kan bruge marinaden til andre fisk der skal en tur på grillen. Det er nem og hurtig mad – Der smager skønt under åben himmel!

Dejlig sommer til jer🤗🐟☀🍋👌🏻😘

 

Grill marinade til dorader

Ingredienser

  • Antal personer: 4
  • 4 rensede dorader
  • 1 bundt mynte
  • 4-5 blad laurbærblade
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 spsk rosenpeber
  • 3-4 fed hvidløg
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 dl olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 gr. Læg doraderne i et ovnfast fad.
  2. Kom mynteblade og laurbærblade ind i bugen på fisken.
  3. Drys fennikelfrø og rosenpeber udover fiskene. Pil hvidløg og skær dem i skiver. Fordel hvidløgsfed udover fiskene. Pres citronsaft over fiskene og hæld olivenolien udover. Krydr med salt og peber.
  4. Lad fisken marinere i 30 minutter. Steg fiskene i ovnen i 20-25 minutter.
  5. Server nye kogte kartofler vendt med smør, hakket dild og citronsaft
  6. Tænd ovnen på 200 gr. Læg doraderne i et ovnfast fad.
  7. Kom mynteblade og laurbærblade ind i bugen på fisken.
  8. Drys fennikelfrø og rosenpeber udover fiskene. Pil hvidløg og skær dem i skiver. Fordel hvidløgsfed udover fiskene. Pres citronsaft over fiskene og hæld olivenolien udover. Krydr med salt og peber.
  9. Lad fisken marinere i 30 minutter. Steg fiskene i ovnen i 20-25 minutter.
  10. Server nye kogte kartofler vendt med smør, hakket dild og citronsaft

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.