Nu er det efterår med susende blæst. De gyldne og smukke farver begynder at melde sig på træerne og vi trækker i vindtæt og strik. Stearinlysene findes frem og der tændes op indenfor i brændeovn og pejs….🌪🍂🍁
Det er jo også hyggeligt – Hurra for vores skiftende årstider❣️
Her er en nem opskrift på en efterårs pasta ret – der oser af smukke gyldne farver som bladene🍁🍂🌾 der suser af træerne lige nu.
Bon appetit!
Pasta med efterår!
Ingredienser
- Antal personer: 4
- 1 butternut
- 1 spsk olie
- Kylling;
- 4 kyllingebryster med skind og vingeben
- 50 g mel
- salt og peber
- 2 spsk olivenolie
- 50 g smør
- 125 g østershatte
- 250 g markchampignon
- 1 bundt salvie
- 300 g pastasløjfer
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200. Skyl butternut og flæk den i to. Fjern kernerne og kom dem i et ovnfast fad. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Bag butternut mør i 30 minutter.
- I mellemtiden kom mel i en dyb tallerken og bland med salt og peber. Vend kyllingen i melet. Opvarm olie og halvdelen af smørret på panden. Steg kyllingen i 10 minutter på hver side. Vend under vejs til de får lige meget farve på alle sider.
- Skær stokken af champignon og skyl dem fri for jord. Dup dem tørre i et viskestykke og skær dem i skiver. Skær østershatte i mindre stykker.
- Steg svampene på panden.
- Skær den ovnbagte butternut i mindre stykker. Steg den med på panden.
- Kog pastasløjferne i spilkogende vand i 10 -12 minutter. Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden.
- Tag kyllingen af panden og hæld resten fra panden i gryden og vend rundt med den kogte pasta.
- Smelt resten af smørret på panden. Steg salvie blade til de bliver sprøde.
- Server kyllingen ovenpå pastaen og pynt med smør stegt salvie.
Copyright: Marie Melchior 2017 - mariemelchior.dk