Pastasalat med kylling og asparges

Pastasalat er en  gammel klassiker! Desværre har man ofte været udsat for totalt udkogt pasta, blandet med dåsemajs og fryseærter og det der er mere kedeligt…… Bruger man friske sprøde grøntsager, krydderier og krydderurter til at spice op med bliver det et velsmagende, nemt, hurtigt og dejligt måltid. Vælg sæsonens grøntsager og giv pasatasalaten en chance til!

Velbekomme!

Pastasalat med kylling og asparges

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster med skind
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. estragon
  • salt og peber
  • 500 g pasta f.eks penne, sommerfugle eller konkylie
  • 1 bundt grønne asparges
  • 4 spsk. olivenolie til stegning
  • 1 spsk. chiliflager
  • 150 g rucola
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 gr. Kom kyllingebryster i et ovnfast fad. Pensl med olivenolie, og krydr med estragon, salt og peber. Steg kyllingen i 30 min.
  2. Afkøl kyllingen let, før den skæres i mindre stykker.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og afkøl med koldt vand. Kom den kogte pasta i en stor salatskål sammen med stykker af stegt kylling.
  4. Bræk enderne af aspargeserne, og skyl dem. Opvarm olie med chiliflager på en pande. Rist aspargeserne i olien. Ryst panden godt. Steg i 5-6 min.
  5. Skyl og tør rucola. Bland de stegte asparges og rucola i pastasalaten.
  6. Vend salaten godt rundt med olivenolie og balsamico. Krydr med salt og peber.

Skriv et svar