where can i buy clomid 100mg high off benadryl online propecia canada buy generic viagra online free shipping online imitrex

Oksekebab med pitabrød, salat og tzatiki


2 skiver hvedebrød
1 æg
600 gr hakket oksekød
1 spsk dijonsennep
1 tsk kebabkrydderi (fås hos den tyrkiske grønthandler)
2 spsk koncentreret tomatpuré
Spyd
Rist hvedebrødet og blend det til raps i en blender. Bland rasp, æg og hakket oksekød i en skål. Tilsæt dijonsennep, kebabkrydderi og koncentret tomatpuré. Rør farsen godt og lad den hvile i 30 minutter. Form farsen rundt om spyd. Grill spydene på grillen eller en grill-pande i 4-5 minutter på hver side.
1 bakke blandede salater
50 gr pinjekerner
1 rødløg
4 spsk olivenolie
6 pitabrød
Skyl og tør salaten. Rist pinjekernerne på en hed og tør pande til de er gyldne. Hak rødløget i fine tern. Læg salaten på et stort fad. Drys pinjekerner og løg udover og dryp med olivenolien. Læg spydene ved siden af.
Tzatziki
200 gr græsk yoghurt
1 agurk
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
½ spsk rødvinseddike
1 bundt mynte
Salt
Hæld yoghurten i en skål. Vask agurken, halver den og fjern kernerne. Riv agurken groft på et rivejern. Hak hvidløget fint. Bland agurk, hvidløg, olivenolie og rødvinseddike i yoghurten. Vask mynten og hak halvdelen fint og bland den i tzatzikien sammen med salt. Pynt fadet med resten af mynten. Sæt tzatziken i en skål midt på fadet.

One comment

  • Pingback: Ugens madplan uge 30 | Milles mad

  • Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.