Estragon kylling

Nu er det snart påske og foråret har endelig meldt sin ankomst med mildere temperaturer. Det pibler op alle vegne med blomster og knopperne er lige ved at briste på grenene…….juhu!

Det er tid til at spise påske lam men en hurtigt grydestegt kylling er også påskemad i mit univers……Her er en nem opskrift på en velsmagende og hurtig grydestegt kylling med estragon.  Det er en af mine favorit retter! Invester i en  god land kylling så bliver retten bare så meget bedre.

Estragon kylling

Ingredienser

  • (4 personer)
  • 1½ kg stor kylling
  • 2 spsk. smør
  • salt og peber
  • 2 spsk. tørret estragon
  • 4 spsk. Dijonsennep
  • 4 dl flødefraiche
  • 3 dl hønsebouillon
  • Pynt: Frisk estragon

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 gr. Smelt smør i en stegegryde. Krydr kyllingen med salt og peber.
  2. Brun kyllingen på alle sider, til den bliver gylden. Drys den brunede kylling med 1 spsk. tørret estragon.
  3. Rør flødefraiche sammen med Dijonsennep og resten af estragonen. Hæld fløden over kyllingen sammen med hønsebouillon. Læg låg på gryden, og sæt den i ovnen på midterste ovnribbe i ca. 60 min.
  4. Partér kyllingen, og pynt med hakket estragon. Server kogte ris til sammen med sovsen.

Skriv et svar