Æblesild og sennepsild

Skønne sild til frokost bordet, skyl ned med en enkelt snaps og sørg for at få hængekøjen til en god lur! Det er feriedage……

Æblesild
1 glas kryddersild
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk mayonnaise
2 spsk hakket cornichon
½ rødløg i tern
1 rødt æble i tern
½ bundt persille

Rør cremefraiche og mayonnaise sammen. Bland cornichoner, rødløg og æble i. Klip sildefileterne i mindre stykker med en saks. Vend sildestykkerne .

Sennepssild
1 glas marineret sild
1 dl cremefraiche 18%
1 bundt hakket dild
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk ravigotte
1 tsk grov sennep

Rør cremefraiche med hakket dild, hvidvinseddike, ravigotte og grov sennep. Klip de marinerede sildefileter i mindre stykker med en saks. Bland sildestykkerne i cremefraiche blandingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.